Lepota

Ljubav

Savršena frizura koju same možete napraviti (Video)

Sigurno vam se često događa da u poslednji čas počnete sa spremanjem za neki bitan događaj, a najviše muke vam zadaje frizura i nemate vremena da posetite frizera.

Savršena frizura koju same možete napraviti (Video)



Evo rešenja kako da same napravite frizuru za svaki događaj. Riblja kost uvek se uklapa uz svaki stajling, a ništa drugačije nije ni sa "ribljim repom".

Riblja kost


Pokupite kosu sa vrha glave i vežite neupadljivom gumicom. Zatim uzmite po jedan deo kose sa leve i sa desne strane i ukrstite ih sa vezanim delom na vrhu glave. Ovaj postupak ponavljajte sve dok ne pokupite svu kosu, a zatim povucite kosu na jednu stranu i sve završite običnom pletenicom.



Riblji Rep

Ako želite glatku pletenicu prvo raščešljajte kosu, ako želite da bude masivnije, ostavite prirodnu teksturu vaše kose i razdvojite je pomoću prstiju. Zavežite rep koristeći elastičnu gumicu i podelite ga na dva dela. Uzmite delić sa jedne strane i prebacite ga na drugu. Zatim to uradite i sa druge strane. Kada završite pletenicu, pažljivo isecite gumicu za kosu kojom ste vezali rep na početku.



Autor: M.P.
Foto: ScreenShot Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>