Region

Svet

Farma 5: Romana - Jelena Jovanović se folira! Katarina - Ali vi ne znate šta se njoj desilo! (Video)

Svađa Jelene Jovanović i Edina Škorića trenutno najviše okupira farmere, pa se ne uzdržavaju da ih komentarišu. Tako je bilo i sa Romanom, Katarinom i Markom.

Farma 5: Romana - Jelena Jovanović se folira! Katarina - Ali vi ne znate šta se njoj desilo! (Video)



Katarina je stala u odbranu Jelene, te kazala: "Ona njemu deset puta kaže šta joj smeta, on kao promeni ponašanje, pa onda opet isto radi... kao, na primer, Marijani kaže "mačkice, imaš taktiku"... Ja sam njoj iskreno rekla da je moguće da je se zasitio!"

Farma 5: Romana Panić šokirana ljubomorom Jelene Jovanović - Izvini, ali to nije ljubav, to je bolest!
Romana, pak, je drugačijeg mišljenja. "Ona nema volje za životom dok ne dođe 2 sata ujutru.... Mene oboje generalno nerviraju, zato što je njihov odnos njih promenio prema svima nama... sinoć unosi toliku negativnu energiju, da mi samo jedan po jedan odlazimo... oni su toliko negativni... ne može ona 10 puta da prođe pored mene i drmne mi vrata ispred nosa, i onda u 2 sata ujutru kad se njoj digne, onda kao "Jaoj baš me je raznežila pesma"... menja se kao vreme.... oni su veći deo Farme  bili negativni prema svima nama", rekla je Romana.

Onda se ubacio i Marko Vukotić, te kazao da Edin u biti nije takav kakav je pored Jelene Jovanović. "Da nije stupio  u vezu sa njom, bio bi skroz druga ličnost", rekao je maneken.

"Eto, juče se prvi put družio sa nama, i bio je super, a njoj to smeta... on je iskreniji bio prema njoj, nego ona prema njemu", zaključila je Romana.

Farma 5: Edin ispričao Ivanu sve što mu je na duši - Jelena kao da namerno pravi problem (Video)
Onda se opet oglasila Katarina, te je misteriozno, u šiframa, pričala o nekom Jeleninom problemu. "Vi ne znate šta se njoj nešto desilo", rekla je, na šta su i Romana i Marko kazali da znaju sve. "A kako vi mislite da posle toga neko bude voljan za život?!", opet je tajnovito rekla Kaća.

"Upravo zbog toga što znam celu situaciju, nisam je ni postavila za slugu... ali kada sam videla da folira u masi slučajeva, e onda ne može više tako", konstatovala je Romana, a mi smo ostali zbunjeni ovim razgovorom i u neznanju šta se to zapravo desilo Jeleni Jovanović, pa je tako promenljivog ponašanja, i zbog čega, ako je verovati Zorici Marković, dan ne započinje bez pilula za smirenje.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>