Region

Svet

X Factor Adria: Toni Cetinski - Ako Mladen Lukić ne pobedi, ja se odričem karijere! (Video)

U jučerašnjoj epizodi šoua "X Factor Adria" mogli smo da vidimo kako je Željko Joksimović "prepolovio" svoju grupu, ali i kako je gost mentor Toni Cetinski reagovao na izuzetno emotivnu interpretaciju takmičara Mladena Lukića.

X Factor Adria: Toni Cetinski - Ako Mladen Lukić ne pobedi, ja se odričem karijere! (Video)



Mladen Lukić, trombonista iz Zemuna, u fazi "Kuće sudija" muzičkog takmičenja X Factor Adria uspeo je svojom preemotivnom interpretacijom da oduševi svog mentora Željka Jokismovića, kao i njegovog gosta Tonija Cetinskog.

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač odabrali svoje kandidate za sledeću fazu! (Foto+Video)
Već pri prvim otpevanim stihovima pesme "Ne kuni me, ne ruži me majko", Ljubiše Stojanovića Luisa, mogla se videti zapanjenost na licima Željka i Tonija, a hrvatski pevač gestikulacijom je pokazao koliko se naježio.

"Slušam njega i gledam nas... Sve mi se čini da smo ona dvojica iz Mapet Šoua na balkonu. Mi smo smešni", rekao je Toni svom kolegi Željku, a potom se obratio i Mladenu. "Ako ti ne pobediš u ovoj grupi, ja svečano obećavam da ću se odreći svoje karijere", izrazio je Toni svoje oduševljenje, i ustao kako bi se rukovao sa Mladenom, i čestitao mu.

Inače, Mladen Lukić, trombonista iz Zemuna, ranije je kazao da su ga svi gledali kao čudaka, jer se bavi klasičnom muzikom, te da je na domaćoj sceni teško uspeti sa takvim obrazovanjem. Takođe, rekao je i da mu je jedina želja da svoju porodicu učini ponosnom.



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>