Region

Svet

Seka Aleksić organizovala tradicionalnu novogodišnju večeru za novinare (Foto)

Seka Aleksić večeras je priredila tradicionalnu novogodišnju večeru za novinare i saradnike iz medijskih kuća. Na izmaku 2013. godine sa pevačicom smo se družili u prelepom ambijentu beogradskog restorana "Kalemegdanska terasa".

Seka Aleksić organizovala tradicionalnu novogodišnju večeru za novinare (Foto)



Seka Aleksić spremna za Novu godinu: Ima i svog seksi Deda Mraza koji štipka za guzu! (Foto+Video)
Kao i svake godine, gala večeri su prisustvovale sve medijske kuće sa kojima Seka Aleksić uspešno sarađuje, među kojima i redakcija našeg portala Svet Plus, ali i nezaobilazne kolege sa estrade sa kojima se druži dugi niz godina. Naravno, ovaj događaj nije mogao proći ni bez Sekine jače polovine, supruga Veljka Piljikića, sa kojim je raspoloženo pozirala pred objektivima fotoaparata i kamera.



I dok je bend laganom muzikom zabavljao goste, u prisustvu svog menadžera stigla je i Dara Bubamara koja se srdačno izljubila sa Sekom i pohvalila novom linijom, te nam u svom šarmantnom duhu otkrila kako "ništa nije jela mesec dana". Večeri je prisustvovao i Sekin veliki prijatelj Nemanja Pajić, kao i Manja Gvozdenović, dizajnerka već prepoznatljivog brenda MG Couture čije je Seka zaštitno lice.



Nekoliko sati u više nego prijatnoj atmosferi, uz bogat i raznovrsan meni i ugodno ćaskanje uz laganu muziku u praznično dekorisanom restoranu, bili smo u prilici da uživamo u Sekinom gostoprimstvu. Pevačica se još jednom pokazala kao sjajan domaćin i perfekcionista, pa je svakog gosta na stolu sačekao simboličan poklončić u vidu upakovanog keksa na kojem je pisalo 2014.

Potpuno prirodna, nasmejana i pristupačna, u elegantnoj crnoj kombinaciji pantalona i košulje, Seka Aleksić nas je još jednom podsetila da je pravi profesionalac i veliki čovek. Novu godinu nam nije unapred čestitala pa ćemo je mi preduhitriti i poželeti joj više nego uspešan doček 2014. u Dizeldorfu. Ljubavi i prijatelja joj, očito, ne manjka.



Autor: B.B. , M.P.
Foto: Miljana Petrović

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>