Region

Svet

Boban Rajović dirnut gestom fanova: Preko hiljadu njih horski mu pevalo rođendansku pesmu! (Foto)

Popularni pevač Boban Rajović nastupio je u prepunom zagrebačkom klubu, te osim očekivano sjajne atmosfere, desilo se i nešto potpuno neočekivano: fanovi su mi pripremili pravo rođendansko iznenađenje!

Boban Rajović dirnut gestom fanova: Preko hiljadu njih horski mu pevalo rođendansku pesmu! (Foto)



Boban Rajović sinoć je nastupio u Zagrebu, a euforija koja je nastala već posle par otpevanih pesama pokazala je da je popularan pevač maestro kada je u pitanju sjajna atmosfera. Hiljade Zagrepčana do jutra je uživalo uz Bobanove pesme, a rešilo je i da mu se za to oduži rođendanskim iznenađenjem.



Naime, pošto je ovo bio poslednji Rajovićev nastup u Hrvatskoj u ovoj godini, i budući da njegovi obožavaoci neće biti u mogućnosti da mu rođendan čestitaju 25. decembra, oni su rešili da malo porane, pa ga sinoć i iznenade.

Poklonili su mu predivnu tortu "oslikanu" njegovim fotografijama i ispisanu rečima "Daleko od oka, ali ne i od srca", a najemotivniji momenat večeri bio je zasigurno kada je ceo klub, više od hiljadu ljudi, horski zapevalo "Srećan rođendan Bobane"!



Ovakav gest fanova je jako dirnuo popularnog pevača, koji se, ponesen emocijama, umalo i zaplakao. Potom je upaljena i prskalica, pa je Boban sišao sa bine, stavio je u usta, i držao tako par sekundi, praćen naravno ovacijama svojih fanova.

Autor: T.I.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>