Region

Svet

Farma 5: Farmeri u suzama - Dobili video poruke svojih najbližih! (Video)

Farmeri su večeras dobili specijalno iznenađenje od Zadruge - video poruke njihovih najbližih. Razumljivo, posle više od tri meseca izolacije, skoro svi su završili u suzama.

Farma 5: Farmeri u suzama - Dobili video poruke svojih najbližih! (Video)



Priliku da prvi pogleda video poruku svojih najbližih, imao je Edin Škorić, kojem su se obratili otac, prijatelj i novinar Aleksandar Jovanović, ali i Dalibor Andonov Gru, koji je Škoriću šaljivo poručio: "Stanija i Filip su raskinuli! Nadam se da tebe neće toliko pogoditi ta vest koliko je i mene!"



Zanimljivo je bilo čuti i video poruku namenjenu Jeleni Golubović, kojoj se pored bake, obratio i Čupo Kalač! "Jelena, volim te puno, ti si moja Lejdi Dajana! Napolju te čeka mnogo lepih iznenađenja", poručio je Čupo rediteljki.

Jako su se potresli i Romana, Vajs i Sloba, a naročito je potresno bilo gledati video snimak Slobinih najbližih, na kojem ni njegova mama, a ni devojka nisu mogle da zadrže suze i jecaje, pa u ništa boljem raspoloženju nisu ostavile ni mladog pevača. Takođe, ni Vajs nije mogao da zadrži suze, jer mu se, između ostalih, obratila i baka. "Nisam očekivao da ona tako stara, pa još i gluva, nacrta to srce, i da prati Farmu redovno", kroz suze je kazao denser.

Katarini Grujić obratio se i Boris Stamenković, i to u krugu njene porodice, što je Ognjen Amidžić prokomentarisao rečima: "On se već uselio!"

Zanimljivo je bilo i čuti šta imaju Marijanini roditelji da poruče svojoj ćerki. "Nisi ti tamo neka misica, ti si Mis sveta! Ostani ponosna, graciozna, prelepa, ti si nada za bolje sutra ove države", kazali su, i zahvalili Marijaninin glasačima.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>