Region

Svet

Ljubinka Dobrosavljev, nova voditeljka "Zvezda Granda", Bregina švalerka?

Dosta se polemisalo ko će na kraju biti voditeljski par "Zvezda Granda" i kada je donešena konačna odluka svi su bili iznenađeni izborom voditeljke. Ljubinka Dobrosavljev nekadašnja voditeljka Studia B, koja nas je svakog dana obaveštavala o dešavanjima u gradu, sada će voditi šou koji nema nikakve veze sa njenim prethodin radom.

Ljubinka Dobrosavljev, nova voditeljka



Ali kada je osvanula priča da je Ljubinka još jedna u nizu švalerki Gorana Bregovića i da je upravo on urgirao kod Saše Popovića kako bi mlada voditeljka dobila posao, sve je postalo jasno.

"Tačno je da je Ljubinka sa Bregom u šemi. Ona mu je i slaba tačka jer, osim što je mnogo lepa, fina je i govori nekoliko jezika, što Bregović veoma voli kod žena, ali problem je što nije sama, već ima verenika, uspešnog biznismena, za koga ne znam kako će reagovati kada se ovo pročuje. Ljubinka je bila nezadovoljna zaposlenjem na Studiju B, pa je prešla na „Foks“, a kada je čula da „Grand“ razmišlja koga da angažuje za novi serijal popularnog takmičenja, sela je Bregi na kičmu ne bi li je tamo zaposlio", izjavila je voditeljkina prijateljica

"Da se razumemo, da Ljubinka nije dobar voditelj, Popović ne bi pristao da je angažuje, bez obzira na činjenicu što je Brega urgirao", rekao je zaposleni u „Grandu“.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>