Region

Svet

Ljubinka Buba Dobrosavljev dve godine posle skandala objavila prvi roman

Dve godine je prošlo od poslednjeg pojavljivanja Ljubinke Bube Dobrosavljev u javnosti i velike medijske buke koja se podigla kada je izgubila bebu sa bivšim dečkom, koji ju je navodno tukao.

Ljubinka Buba Dobrosavljev dve godine posle skandala objavila prvi roman



Sada se Ljubinka vratila, a ovoga puta povod je mnogo lepši. Lepa voditeljka se, naime, prepustila čarima koju nosi uloga književnika i objavila knjigu "Čarobni prsti".

Buba Dobrosavljev: Nebojša je novčano kažnjen zbog zlostavljanja!
Da podsetimo, voditeljka "Granda" pre dve godine je dospela u centar pažnje medija kada je objavljena njena priča o tome da je izgubila bebu jer ju je pretukao tadašnji dečko Nebojša Pavlović. Buba je ispričala da je svog tadašnjeg dečka upoznala sasvim slučajno i da je sa njim potom i ostala u drugom stanju. Ubrzo je izgubila bebu, a za nesreću je okrivila svog izabranika, za koga je pričala da ju je tukao, kao što je i tukao sve svoje bivše devojke.

"Tukao me je. Bila sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije", ispričala je tada voditeljka. Kasnije je u izjavi za policiju ublažila svoje reči, a na sudu je postignut sporazum kojim je Nebojša Pavlović trebalo da joj plati 150.000 dinara.

Autor: B.B.
Izvor: Puls
Foto: Gloria

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>