Region

Svet

X Factor Adria: Emina Jahović - Suprug Mustafa Sandal mi je pomogao u izboru kandidata!

Emina Jahović, u sinoćnoj epizodi šoua "X Factor Adria", kandidate iz svoje grupe ugostila je u svojoj porodičnoj kući u Istanbulu, a u teškom odabiru ko će od njih dalje nastaviti takmičenje, dosta joj je pomogao suprug Mustafa Sandal.

X Factor Adria: Emina Jahović - Suprug Mustafa Sandal mi je pomogao u izboru kandidata!



X Factor Adria: Emina Jahović i Kiki Lesendrić prepolovili svoje grupe, evo ko je prošao u sledeću fazu! (Foto+Video)
U sinoćnoj epizodi muzičkog talent takmičenja X Factor Adria, Emina Jahović je kandidate iz svoje grupe ugostila u Istanbulu, u svojoj porodičnoj kući, a u daljoj selekciji imala je veliku pomoć svog supruga, inače jednog od najpopularnijih turskih pevača, Mustafe Sandala.

"Kompletno iskustvo u vezi sa "kućama sudija" je bilo fenomenalno! Drago mi je da su kandidati bili kod mene! Zaista nisam želela da im njihov prvi dolazak u Istanbul ostane u lošem sećanju i zato smo odluke doneli u Beogradu", kazala je Emina.

X Factor Adria: Emina Jahović sa suprugom Mustafom Sandalom ugostila kandidate u njihovoj kući u Istanbulu!
Ona je takođe rekla da joj je sve bilo mnogo lakše, jer je imala pomoć svog supruga Mustafe Sandala, kojeg je pozvala kao gosta mentora, a koji se, kao jedan od najpopularnijih turskih pevača, može pohvaliti bogatim radnim iskustvom.

"Mustafa mi je mnogo pomogao u ključnim momentima", kazala je Emina, a svoje uzbuđenje zbog druženja sa kandidatima "X Factor Adria", nije krio ni čuveni turski muzičar.

"Dugo sam u šou biznisu i nisam imao prilike da baš često vidim ovakav nivo nastupa. Mislim da sam uradio savršen posao", rekao je Mustafa Sandal.

Autor: T.I.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>