Region

Svet

X Factor Adria: Emina Jahović sa suprugom Mustafom Sandalom ugostila kandidate u njihovoj kući u Istanbulu!

U večerašnjoj epizodi šoua "X Factor Adria", gledaoci će imati priliku da vide kako izgleda porodični dom Emine Jahović u Istanbulu, jer je ona članove svoje grupe ugostila upravo tamo.

X Factor Adria: Emina Jahović sa suprugom Mustafom Sandalom ugostila kandidate u njihovoj kući u Istanbulu!



X Factor Adria: Britanski voditelj sa BBC-a ocenjivaće članove grupe Kikija Lesendrića!
Sudija u takmičenju X Factor Adria, Emina Jahović, svoje štićenike, odnosno članove grupe "Momci do 27 godina", ugostila je u svojoj porodičnoj kući u Istanbulu. Naime, sada nas očekuje faza takmičenja poznata pod nazivom "Kuće sudija", u kojoj će se mentori sa svojim štićenicima upoznati u kućnoj atmosferi. Međutim, neće sve proteći u potpuno prijateljskoj atmosferi, jer će opet biti sprovedena selekcija kandidata, te će po samo troje kandidata iz svake grupe uspeti da se izbori za svoje mesto u narednoj fazi muzičkog takmičenja.

U fazi ovog takmičenja sudijama u ocenjivanju pomažu njihovi gosti mentori, a Emina je kao gosta odabrala svog supruga Mustafu Sandala.

"Emina je sjajan mentor, prelepo nam je bilo u Istanbulu. Leteo sam prvi put avionom, obišli smo grad, naučili smo mnogo toga i divno se družili! Ovo putovanje ostaće mi u najlepšem mogućem sećanju. Kao znak zahvalnosti našoj divnoj mentorki priredili smo jedno iznenađenje, videćete u emisiji", rekao je Haris Ćato, jedan od takmičara.

Autor: T.I.
Izuvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>