Region

Svet

X Factor Adria: Kristina Kovač besna na Željka Joksimovića - Pokušao si da me diskredituješ!

Još od samog starta, muzički šou "X Factor Adria" obeležen je peckanjem i čarkama na relaciji Kristina Kovač - Željko Joksimović. Međutim, u poslednje vreme to preti da preraste u pravu netrpeljivost, pa možda i okršaj!

X Factor Adria: Kristina Kovač besna na Željka Joksimovića - Pokušao si da me diskredituješ!



Neslaganje u mišljenjima, Željko Joksimović i Kristina Kovač, sudije i mentori u šouu "X Factor Adria" nastavili su da izražavaju na društvenim mrežama. A po tonu najskorijih prepiski, čini se da su dva velika muzička imena ozbiljno zaratila.

X Factor Adria: Opet svađa! Željko Joksimović - Kristina, gledaj svoja posla!
Sve se zakuvalo zbog makedonskog kandidata Daniela Kajmakovskog. Naime, Daniel, inače jedan od Kristininih miljenika, dobio je Željka za mentora, a pevačica mu je na fejsbuku uputila reči podrške, te između ostalog napisala da će kritikovati Željka ako bude grešio sa njim.

To je izgleda jako pogodilo sujetu Joksimovića, te se i on oglasio, ali mnogo oštrijim tonom. "Kristini Kovač želim da gleda svoja posla i svoju grupu takmičara, kako se ne bi desilo da im karijere traju toliko dugo koliko karijera grupe Peti element", napisoa je Željko.

X Factor Adria: Željko Joksimović i Kristina Kovač napokon složni! (Foto)
Na ovakve reči Kristina nije želela da mu ostane dužna, te je opširno Željku uzvratila istom merom. "Dragi Željko, moram priznati da sam neprijatno iznenađena tonom tvog "saopštenja". Obraćajući se tvom kandidatu, kao jednom od mojih favorita, još jednom sam, a u širom sveta prepoznatljivom duhu "X faktor" komunikacije, kroz benigno kolegijalno peckanje naglasila već odavno svima poznatu različitost naših ukusa, pristupa muzici i sistema vrednosti.

Ti si, sa druge strane, u prepoznatljivom duhu srpskih tabloida, pokušao da diskredituješ moj talenat, znanje i profesionalni kredibilitet. Znaš, uspeh se ne meri samo brojevima. U supotnom bi mnogi manje talentovani od tebe ili mene bili kredibilnije sudije i mentori u X Factor Adria.

X Factor Adria: Ponovo čarke među članovima žirija! Kristina - Željko, ti i Kiki ste bube lenje! (Video)
Mera uspeha je i hrabrost da se iskreno boriš za ono u šta veruješ. Uspeh je i istrajnost da, uprkos svemu, ostaneš dosledan sebi, svoj i drugačiji. I svaki pokušaj da menjaš stvari na bolje, makar bio i neuspešan, je uspeh. To je sistem vrednosti koji zastupam i pokušaću da ga prenesem na sve ove mlade talente kojima imamo privilegiju da budemo mentori. I zaista mi je iskreno žao što ne deliš moje mišljenje", objasnila je Kristina Joksimoviću.

Autor: T.I.
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>