Style

Ljubav

Modni petak u belom: Kim Kardašijan u četiri izdanja (Foto)

Kim Kardašijan vrlo je posvećena svojim modnim izdanjima, a posebno je izabrala svoje kombinacije u belom i izdvojila nekoliko fotografija koje je objavila na Instagramu, pa ih sve spojila u jednu i napisala: "Modni petak u belom".

Modni petak u belom: Kim Kardašijan u četiri izdanja (Foto)



Kim Kardašijan savetuje kako da napravite savršenu fotografiju! (Video)
U pitanju su četiri fotografije na kojima Kim Kardašijan nosi bele haljine. Crni veš ispod bele čipkane haljine, uska ispreplitana haljina koja ističe njen struk, jednostavna mini haljina i jedna koja poprilično ističe njen dekolte, a sve to uz visoke štikle.



Stil Kim Kardašijan: Kako da istaknete sav seksepil figure peščanog sata! (Foto)
Vrlo dekoltiranu haljinu Kim je nosila na proslavi rođendana u Las Vegasu, gde se provodila sa prijateljicama i svojom sestrom Kortni Kardašijan, pa je u skladu sa "Gradom greha" mamila uzdahe svojim dekolteom. Za ispreplitanu haljinu koja otkriva samo mali deo njenog stomaka odlučila se u specijalnom božićnom izdanju rijalitija "U korak sa Kardašijanovima".



Iako postoji drevno pravilo da bela boja proširuje, Kim definitivno nema problema sa nekoliko kilograma viška koji su joj ostali nakon trudnoće, pa ponosno nosi svetle boje i haljine koje otkrivaju sve, a posebno ističu njenu figuru i bujno poprsje.

Autor: M.P.
Foto: Instagram

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>