Region

Svet

Farma 5: Paklena nedelja se nastavlja, farmeri moraju da vrate svo meso koje imaju!

Paklena nedelja se farmerima već odužila, a iako se nadaju da će u skladu sa svojim nazivom trajati samo nedelju dana, Ognjen je nagovestio da bi "pakao na Farmi" mogao da potraje i duže od toga.

Farma 5: Paklena nedelja se nastavlja, farmeri moraju da vrate svo meso koje imaju!



Farma 5: Edinu Škoriću krivo zbog paklene nedelje, Jelena Jovanović se ne oseća odgovornom!
Sem što su ostali bez žurke, pa morali da odgovaraju na pitanja gledalaca koja su izazvala brojne svađe, farmeri su bili kažnjeni dodatnim poslovima, ali od večeras i oduzimanjem hrane. S obzirom da je paklena nedelja usledila kao kazna jer su Jelena Jovanović i Edin Škorić odbili zadatak, njih dvoje bi mogli tek sada da se nađu na udaru ostalih farmera, koji ih i ovako već danima optužuju zbog uvođenja paklene nedelje.

Naime, nakon što je Šeki Turković izbačen sa Farme stiglo je psimo od Zadruge u kome je pisalo da farmeri moraju da vrate sve zalihe mesa koje imaju, a kako je Zorica
Izbačen sa Farme 5: Šeki Turković napušta imanje, Ekrem se odlučio za igru veštine! (Foto)
Marković većeras rekla Ognjenu Amidžiću, to je manje-više jedina hrana koja im je ostala jer su uspeli da sačuvaju meso napolju zahvaljujući niskim temperaturama.

Poznato je da se farmeri najviše svađaju kada su gladni, a sada će imati i razloga za to da ostanu bez hrane, imajući u vidu da se kraj približava i da je tenzija sve veća u narednom periodu se mogu očekivati još ozbiljnije i brojnije svađe nego do sada.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>