Region

Svet

Izbačen sa Farme 5: Šeki Turković napušta imanje, Ekrem se odlučio za igru veštine! (Foto)

Večeras su se u duelu na Farmi našli Ekrem Jevrić i Šeki Turković, a njih dvojica su se takmičili u igri veštini kako bi jedan od duelista dobio dupliranje glasova. Iako je pobedio u ovoj igri, Šeki Turković je večeras izbačen sa Farme.

Izbačen sa Farme 5: Šeki Turković napušta imanje, Ekrem se odlučio za igru veštine! (Foto)



Za razliku od svih prethodnih duela na Farmi 5, Ekrem Jevrić se ovog puta odlučio za igru veštine umesto kviza znanja, a Zadruga je pripremila fliper-lavirint kojim su obojica upravljali. Bilo je potrebno da obojica upravljaju lopticom koja će doći do dna i upasti u kantu.



Za pobedu u duelu oni su morali da se potrude da loptica tri puta padne u kantu, a Šekiju Turkoviću pošlo je za rukom da to prvi uradi, dok je Ekrem po završetku duela srušio svoj "fliper-lavirint".

Glasovi su duplirani Šekiju Turkoviću, a Ekrem je dok su se čekali rezultati glasanja pevušio: "Hoću kući, hoću kući" i komentarisao kako će se večeras vratiti u Beograd.



Nakon što su Šekiju Turkoviću duplirani glasovi, odnos je bio sledeći: 53,41% prema 46,59% glasova, a manji procenat pripao je Šekiju Turkoviću i on je večeras izbačen sa Farme.

Autor: M.P.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>