Lepota

Ljubav

Nevidljive gaćice: Odevni predmet koji (ne) želite na koži

Shodno novim modnim trendovima koji sve više uzimaju maha nudeći golišave kreacije i ističući gotovo sve pa ne trpe donji veš, proizvođači donjeg veša morali su da budu inovativni i prilagode se ovim potrebama.

Nevidljive gaćice: Odevni predmet koji (ne) želite na koži



Brend "Babapanty" osmislio je novu liniju donjeg veša, tačnije nevidljive gaćice koje svojim neobičnim dizajnom, iako ne očaravajućim, zaista zaslužuju ovaj reklamni prostor. Nakon nevidljivih bretela, pa i samih grudnjaka, konačno su ženama dostupne i nevidljive gaćice, a iako smo sigurni da se neće baš svaka usuditi da isproba ovaj neobičan komad, dobro je da negde u podsvesti znate da i on postoji, makar u slučaju da vam hitno zatreba za neku priliku.

Nevidljive gaćice sastavljene su od samo tri silikonske trake koje, kao i grudnjaci, imaju mogućnost regulisanja dužine. Za donji deo intimne zone predviđena je bela, pamučna krpica ukrašena čipkom. Gaćice je, naglašavaju proizvođači, ma koliko to čudno zvučalo, moguće nositi i tokom menstrualnog ciklusa, a zbog svog (nadasve ružnog) dizajna potpuno su nevidljive čak i ispod najzahtevnijih materijala.



Iako je cena ovog odevnog predmeta prilično pristupačna i dostupan je svim pripadnicama lepšeg pola, nismo sigurni da je prijatan osećaj nakon nekoliko sati nošenja kada se trake zalepe za telo... Ipak, ostavljamo vama da odlučite hoćete li "obući" ove gaćice ili ne.



Autor: B.B.
Foto: Babapanty.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Lifestyle

Povezane vesti:


>