Region

Svet

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Oči vas ne varaju - dva Tonija Cetinskog na jednom mestu! (Foto+Video)

Ukoliko u subotu pomislite da vidite duplo, bez brige! Sa vašim vidom je sve u redu! U šouu "Tvoje lice zvuči poznato" zaista ćete videti "dva" Tonija Cetinskog: originalnog u žiriju, i kopiju na sceni.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Oči vas ne varaju - dva Tonija Cetinskog na jednom mestu! (Foto+Video)



U sedmoj epizodi šou programa "Tvoje lice zvuči poznato" gostujući član žirija biće jedan od najpopularnijih pevača u regionu, Toni Cetinski. Hrvatski pevač imaće priliku da sebe vidi i na sceni, jer zadatak da se uvuče u kožu hrvatskog pevača imaće Boris Milivojević.


Foto: Prva

Glumcu Borisu Milivojeviću biće jako teško da "skine" glas Tonija Cetinskog upravo zbog poznatog ogromnog raspona istog. Ali zato, sudeći po prvim najavama, neće mu biti nimalo teško da likom "skine" hrvatskog pevača, jer su maskeri ovog puta izgleda odradili sjajan posao, pa fizičke razlike između pravog i lažnog Tonija gotovo da ni nema!


Foto: ScreenShot YouTube

Kako će pravi Toni Cetinski oceniti svoju kopiju, videćemo u subotu na TV Prva, od 21h, kada nas očekuje još jedno veče sjajnih transformacija naših VIP imitatora. Do tada, pogledajte promo materijal, koji nesumnjivo potvrđuje da muzički šou "Tvoje lice zvuči poznato" s razlogom zaslužuje status spektakla:



Autor: T.I.
Foto: Facebook, ScreenShot YouTube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>