Region

Svet

X Factor Adria: Prepirka žirija oko takmičara Harisa Ćate nastavljena i na Tviteru! (Foto+Video)

Jučerašnji nastup talentovanog 14-ogodišneg Harisa Ćata u šou programu "X Factor Adria" izazvao je dosta polemike među članovima žirija, a tenzije i rasprave nastavile su se i kasnije na društvenim mrežama.

X Factor Adria: Prepirka žirija oko takmičara Harisa Ćate nastavljena i na Tviteru! (Foto+Video)



X Factor Adria: Makedonka Marija Ičkova nova Dženis Džoplin! (Foto+Video)
Naime, 14-ogodišnji Haris Ćato juče je u šouu "X Factor Adria" izveo pesmu "Who You Are" od Džesi Džej, i oduševio članove žirija... uz mali izuzetak Željka Joksimovića! Naime, pevač je od mlade nade tražio da mu otpeva sevdalinku, što je Haris i učinio, te pokazao da se i u tom žanru odlično snalazi. Međutim, odreagovala je Kristina Kovač koja nije bila zadovoljna zahtevom svog kolege Željka, te mu je kazala da ne "maltretira dete" i da njega "treba ubaciti u mašinicu za meso". S druge strane, Joksimović je tvrdio da Harisu pre odgovaraju narodnjački trileri, i da njegovi mama i tata, inače iz Sarajeva, sigurno nisu pevali pesme od Bijonse. Naposletku je mladom Harisu poručio da ne "treba da bude ono što nije, jer mu to neće doneti  X faktor".

Tvrdnja Željka da zna šta mladi Haris jeste, a šta nije, iznervirala je Kristinu Kovač, te se njihova prepirka u vezi sa tim nastavila i kasnije, nakon emisije, na Tviteru. U odbranu Željkovog stava stala je i Emina Jahović, te napisala "Željko je zaista bio u pravu za Harisa, bravo majstore!"


Foto: ScreenShot Twitter

Nije se dala ni kristina Kovač, te je i ona momentalno tvitovala: "U čemu je bio u pravu? Da Haris glumi nešto što nije, da nema VH1 kod kuće, ili da laže da ne voli sevdalinke? Pojasni!". Naposletku, Emina je rekla svoje: "Svi smo slušali Harisa, ali je jedino Željko provalio odakle zapravo dolazi njegov način pevanja strane pesme!"

A kako zvuči mladi Haris, i da li je bolji kad izvodi Džesi Džej ili sevdalinke, poslušajte sami:



Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>