Region

Svet

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović prebrodili krizu, još uvek se vole

Hrvatski teniski as Goran Ivanišević odlučio se vratiti u tenis. Ujedno je i prebrodio turbulentnu bračnu krizu i pomirio se sa nevenčanom suprugom Tatjanom Dragović.

Goran Ivanišević i Tatjana Dragović prebrodili krizu, još uvek se vole



Razvode se Goran Ivanišević i Tatjana Dragović
Povratak tenisu takođe znači da se Goran oporavio od mučne tabloidne sage koja okružuje njegov brak još od 2008. godine, kada je uhvaćen u preljubi s manekenkom Vanjom Halilović. Tatjana Dragović izbacila ga je iz zajedničkog doma, mesecima nisu pričali, a zatim su se, na romantičnom putovanju kroz SAD, ipak uspeli nekako pomiriti.

Tanja i Vanja kasnije su postale prijateljice, počele su zajedno da izlaze, a Gorana je to užasno ljutilo. "Od te afere ništa više nije bilo isto", tvrdi izvor, nekadašnji porodični prijatelj za hrvatski Jutarnji list. "Tanja se počela ponašati hladno, namerno se sprijateljila s Vanjom, a Goran nikad nije uspeo da se iskupi za svoje ponašanje", otkriva.

Kako god, lokalni tabloidi posvećivali su mu kamione štampanih i internet stranica, pratili su svaki njegov korak, a kada su ponovno počele bračne neprilike, ovaj put radi nestašnosti supruge, jedva su dočekali da ga ponovo objavljuju na naslovnim stranicama. Tanja je bila u posebno burnom razdoblju života, fotografisana je u noćnim izlascima i u delikatnoj razmeni nežnosti s hrvatskim fudbalerom Markom Šimićem, iako je kasnije demantovala da se radilo o ljubavnoj vezi, a Goran je sve to u tišini posmatrao.

"Bio je očajan", kaže isti izvor. "Smatrao je da mu se pokušava osvetiti za bol koji joj je on naneo", tvrdi. Tabloidi su uskoro najavili skori razvod bračnog para, papiri su navodno pripremljeni, a onda su, kao i 2008. godine, otišli na putovanje po Americi i odlučili da se neće zvanično razvesti. Trenutno su, kažu neki izvori, više prijatelji a manje supružnici, zajedno radi dece, 10-godišnje kćerke Amber i petogodišnjeg sina Emanuela.

Ipak, može ih se često videti u zajedničkim izlascima i po javnim dešavanjima, što je poslužilo za spekulacije da je brak ipak, uprkos svim problemima i međusobnim prevarama, uspeo preživeti. Upućeni tvrde da se, nakon svega, Tanja i Goran ne mrze. Štaviše, rado provode vreme zajedno, a intimni su tek povremeno.

"Još uvek se vole", tvrdi zajednička prijateljica. "Ne kao pre, ali vole se."

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Gloria.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>