Region

Svet

Razvode se Goran Ivanišević i Tatjana Dragović

Ljubavnoj priči bivšeg modela Tatjane Dragović i hrvatskog teniskog asa Gorana Ivaniševića, koja je počela pre punih 17 godina, došao je kraj.

Razvode se Goran Ivanišević i Tatjana Dragović



Nakon dugog razmišljanja Ivaniševići su odlučili krenuti svako na svoju stranu i to na Tatjaninu inicijativu. Navodno nije reč o trećoj osobi, već među njima više nema bračne ljubavi, samo prijateljske.

Goran i Tatjana imaju iza sebe dugu vezu, brak i dvoje dece. U celom procesu razvoda žele da zaštite svoju decu, 10-godišnju kćerku Amber i petogodišnjeg sina Emanuela.

"Mi smo skupa od njene 18-te godine, mi smo najbolji prijatelji, i to je najvažnije, to prijateljstvo. Bilo je i loših i dobrih i svakakvih trenutaka, ali ostali smo najbolji prijatelji i uvek će tako biti. Podrška smo jedno drugom, bez obzira što su neki ljudi navijali da ne bude tako i svašta radili. Bila je uz mene kad mi je bilo najteže, kad se s nekim vežeš, to je doživotno", pričao je nedavno Ivanišević o svojoj vezi sa Tatjanom i tada se činilo da su sve probleme ostavili iza sebe.

Konačno su se venčali 2009. godine. Iza njih je mnogo šuškanja o prevari. Na zadnjih par teniskih mečeva, Tatjana je bodrila Gorana na terenu, no svoj 35. rođendan ipak je proslavila u društvu prijateljica, a ne s njim.

Autor: B.B.
Izvor: story.hr
Foto: jutarnji.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>