Region

Svet

Premijerno nova pesma Kaliopi - Lokomotiva! (Video)

Novi up-tempo hit singl Kaliopi pod nazivom "Lokomotiva" ugledao je svetlost dana. Tekst, muziku i aranžman pesme potpisuje Romeo Grill, koji je autor i producent kompletnog albuma "Melem" sa kojeg je i singl "Lokomotiva".

Premijerno nova pesma Kaliopi - Lokomotiva! (Video)



Album "Melem" objavljen je početkom godine i uveliko je osvojio srca fanova Kaliopi, ali i strogih muzičkih kritičara koji ovo izdanje ocenjuju kao krunu višedecenijske karijere Kaliopi.

Singlom "Lokomotiva" Kaliopi simbolično najavljuje i "polazak muzičkog voza" koji će se kretati putanjom Skoplje - Tuzla - Sarajevo - Zenica - Beograd - Zagreb, a reč je svakako o dugo očekivanoj turneji pod nazivom "Melem" na kojoj Kaliopi sa svojim izvrsnim bendom promoviše novi album, ali i izvodi neke od najvećih hitova u njenoj karijeri.



"Lokomotiva" staje u Beogradu 10. novembra 2013. godine u 20 časova u Sava centru. Kaliopi nam predstavlja njen muzički "Melem" za uši, oči i dušu.

Ulaznice za ovaj dugo očekivani koncert u Beogradu, po ceni od 1700, 1900 i 2100 dinara mogu se nabaviti na blagajni Sava Centra, kao i na svim Eventim prodajnim mestima.




Autor: M.P.
Foto: Ivana Tasev

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

kaliopi

Povezane vesti:


>