Region

Svet

Tvoje lice zvuči poznato: Knez kao Josipa Lisac - Ja, Crnogorac, na štiklama!

Nenad Knežević Knez jedan je od učesnika spektakularnog šou programa "Tvoje lice zvuči poznato", a ove subote publiku će zabaviti imitacijom čuvene hrvatske pevačice Josipe Lisac.

Tvoje lice zvuči poznato: Knez kao Josipa Lisac - Ja, Crnogorac, na štiklama!



"Posle 23 godine obrijao sam bradu i brkove! Samo zbog emisije, da što više ličim na Josipu Lisac", kaže Knez koji je u prvoj emisiji šoua sjajno otelotvorio Luisa i pobrao samo pohvale.

Tvoje Lice Zvuči Poznato: Luisov sin se rasplakao gledajući Kneza (Video)
"Možete zamisliti kolika je to žrtva bila da se odreknem brade. Ipak, najteže mi je bilo na štiklama. To je užas i katastrofa. Ja, Crnogorac, obučen kao žena. Mislio sam da ću noge da polomim. Izgledao sam kao matori transvestit", našalio se Knez, kog ćemo u subotu čuti kako peva Josipin hit "Gdje Dunav ljubi nebo".

Gostujući član žirija će biti Severina, a Knez još dodaje da ju je osvojio jer mu je dala maksimalni broj poena. "Severina me šmekala sve vreme. Video sam kako me gleda ispod oka."

Ispričao nam je i da je zadovoljan što je ovoga puta izbegao masku od silikona, koju je imao u prošloj epizodi kada je imitirao Luisa. "Mi na sastancima razgovaramo o tome da li postižemo bolji efekat sa maskom ili sa šminkom. Konkretno u ovom slučaju, složili smo se da ću više ličiti na Josipu ako me našminkaju dobro, nego da mi prave masku."

Kada su u pitanju ostali takmičari, ni oni neće imati ništa lakši posao. Tako će Sara Jovanović imitirati Olivera Mandića, Goca Tržan Dženifer Lopez, a Skaj Vikler Šabana Bajramovića. Tamara Dragičević, pobednica prve runde, pevaće Severininu pesmu, a Aleksa Jelić ima zadatak da što bolje dočara izgled i glas Tošeta Proeskog. Glumac Boris Milivojević transformisaće se u Đorđa Balaševića, a najteže će nesumnjivo biti Željku Šašiću, kome je zapao duet Dina Merlina i Vesne Zmijanac, tako da će on na sceni biti u dvostrukoj ulozi.

Druga epizoda šoua Tvoje lice zvuči poznato u kom poznati imitiraju poznate, na progamu je u subotu 19. oktobra od 21h na TV Prva, o čemu ćemo vas detaljno izvestiti na našem portalu.

Autor: B.B.
Izvor: Blic
Foto: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>