Region

Svet

Policija zaključila: Pasoš Severininog i Milanovog sina izdat po propisima!

Borba oko starateljstva nad detetom Severine Vučković i Milana Popovića unela je previše netrpeljivosti, optužbi i teških reči između ovog para. Do sada, najteža je optužba da je Milan hteo da otme sopstveno dete!

Policija zaključila: Pasoš Severininog i Milanovog sina izdat po propisima!



Naime, svi mediji bruje o optužbama Severine na račun "kralja bakra" Milana Popovića, koji je svom sinu izvadio srpski pasoš i to, navodno, bez znanja balkanske zvezde. Dovedena je u pitanje i verodostojnost isprave jer "fotografija deteta na pasošu u Hrvatskoj ne bi nikako prošla zato što se ne vidi vrh detetove glave".

Milan Popović napravio sinu srpski pasoš, Severina pobesnela! (Foto)
 
Hrvatski bi granični policajac takav pasoš, pri eventualnom pokušaju izlaska deteta iz zemlje, ocenio sumnjivim i kod kolega sa srpske strane proverio da li je legalan, tražio bi dokaz o starateljstvu, saglasnost drugog roditelja, s kojim bi kontaktirao i proverio da li je  prijavljena otmica. Međutim, kako saznaje Blic, u Policijskoj upravi u Pančevu, koja je izdala pasoš za Severininog i Milanovog sina, kažu da se lagalnost putne isprave ne dovodi u pitanje.

"Putna isprava Aleksandra Popovića je izdata po svim važećim propisima Republike Srbije", izjavio je Jovica Antonić, samostalni policijski inspektor Policijske uprave Pančevo.

Autor: T.I.
Izvor: Blic
Foto: novosti.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>