Region

Svet

Farma 5: Jelena Golubović krije koje lekove pije!

Sinoć su se farmeri opet igrali tužilaca i tuženih, i po običaju sve netrpeljivosti između njih su ponovo kulminirale. Najveću prašinu je, takođe po običaju, digla rediteljka Jelena Golubović, i to tužbom protiv Lepog Miće.

Farma 5: Jelena Golubović krije koje lekove pije!



Naime, Golubovićka je optužila Lepog Miću za to što joj nije nadoknađena šteta za cipele koje su završile u kanalizaciji. Pojasnila je da ne krivi pevača za krađu cipela, već za sakrivanje pravog krivca, jer navodno Lepi Mića ima oči na leđima, i zna ko je to učinio, ali neće i da otkrije počinioca.

Stub odbrane optuženog temeljio se na tvrdnji da Golubovićka izmišlja, te da je stalno pijana i da je verovatno u svom pijanstvu sama bacila cipele, a da se toga ne seća.

Odbrani optuženog pristupili su i drugi farmeri, pa je Vajs upitao rediteljku kako uopšte i može da se napija kad uporedo pije lekove. Golubovićka se branila time da su to lekovi za alergiju koji, za razliku od tableta za smirenje, mogu da se piju sa alkoholom. Vajs u to nije poverovao, pa je tražio da se donese uputstvo leka koji Jelena pije kako bi svi mogli da ga pročitaju.

Rediteljka je tvrdila da je do sada popila samo jedan lek za smirenje, i to nakon incidenta sa Mikijem kada ju je gađao ciglom. Međutim, kada je krenula po torbicu sa lekovima kako bi pokazala farmerima da pije samo one za alergiju, Jelena je prethodno spretno uspela da neke od medikamenata sakrije pod jastuk, te su farmeri ostali uskraćeni za informaciju šta to sve od pilula pije Jelena Golubović.

Autor: T.I.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>