Region

Svet

Ana Sević: Tek vas očekuju iznenađenja!

Već je poznato da ćemo Anu Sević i Milana Mitrovića gledaoci gledati u ulozi voditeljskog para u novoj sezoni emisije "Grand Parada". Zvezda "Granda" otkrila je kako gleda na poziv direktora "Granda" Saše Popovića da vodi ovu popularnu zabavnu emisiju.

Ana Sević: Tek vas očekuju iznenađenja!



"To je poziv koji se ne odbija. Veliko iznenađenje i veliki kompliment za sve što smo uradili protekle dve sezone u "Zvezdama Granda"".

Šta ti je veći izazov? Voditi "Zvezde Granda" ili "Grand Paradu"?

"I jedno i drugo je došlo iznenada i dan danas sa istim entuzijazmom stajem na "Grandovu" scenu kao i prvi put. Isto je zadovoljstvo. U "Zvezdama Granda" smo se odomaćili, bili tu dve sezone i vreme je da se ide u nove pobede!

Šta publika može da očekuje od Milana Mitrovića i tebe u "Paradi"?

"Publika može da očekuje ono na što smo ih navikli svih ovih godina! Dobro raspoloženje, pozitivnu energiju, smeh, dobar provod, šačicu lapsusa i puno dobre muzike. I naravno sjajne kreacije na koje smo ih navikli butik "Etual" i ja."

Kada će konačno tvoja nova pesma?


"Što se tiče pesme, jedino što mogu da kažem je da publika može da je očekuje u skorije vreme. Stalno me pitaju i rekla bih da su se ljudi uželeli pa zato nećemo da dajemo rokove. I naravo uskoro još iznenađenja."

Autor: M.P.
Izvor: Puls
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus


>