Region

Svet

Farma 5: Aki i Sara u akciji! Seks pod jorganom?!

Da li je peta sezona Farme obeležena još jednim seksom, koji je izgleda sve popularnija tehnika za ostajanje u rijalitiju? Andrija Aki Marković i Sara Trajanović se definitivno vode tom tehnikom!

Farma 5: Aki i Sara u akciji! Seks pod jorganom?!



Negde oko ponoći farmeri su se dogovorili da igraju igru u kojoj će svako ponaosob izneti vrline ostalih takmičara. Bilo je pregršt komplimenata među "rivalima" u
Farma 5: Sara i Aki se pipkali ispod jorgana! (Video)
Lisoviću, a mlada Sara i Aki su se nakon završetka igre pokupili i otišli u sobu, gde su odmah legli na krevet, ljubili se i grlili. U jednom je trenutku pevač zaskočio manekenku, a sve dalje odigravalo se ispod jorgana!

Zorica Marković, koja je nedugo potom ušla u sobu i prekinula ih u akciji, na Akijevu molbu da se okrene, samo je odgovorila: "Neću, jer je to beveze jahanje!", dok se Miki Đuričić nadovezao da je to već viđeno na Farmi i to u prethodnoj sezoni, između Danijela i Jovane, koji su nedavno stali na ludi kamen.

"Ako se ne budete verili, razočaraćete me", šaljivo je nastavio Miki, dok se Sara na to samo nasmejala rekavši da neće da komentariše.

Autor: B.B.
Foto: TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>