Region

Svet

Divna Karleuša u vezi sa 30 godina mlađim momkom, sinom bosanskog pevača?!

Divna Karleuša (56) u vezi je sa starijim sinom bosanskog pevača Asima Brkana koji ima 26 godina.

Divna Karleuša u vezi sa 30 godina mlađim momkom, sinom bosanskog pevača?!



Tragom priče koja je objavljena u "Kuriru" 8. septembra da je majka pevačice Jelene Karleuše u ljubavi s mlađim dečkom, ekipa emisije "Dvogled" TV Pink BiH otkrila je ko je misteriozni muškarac. Njegovo ime je Omar i ima 26 godina, što će reći da je 30 godina mlađi od aktuelne farmerke. Da su njih dvoje zajedno, indirektno je potvrdio i njegov mlađi brat Emel u telefonskoj izjavi sarajevskim novinarima.

"Šta mi radite (smeh). Ne znam je li istina... Poštujem Jelenu i Divnu Karleušu. Moj brat često ode u Beograd, a ne znam ni kod koga bude. Ne smem ništa da vam kažem jer nije ono tako zvanično", ispričao je Emel.

Na direktno pitanje da li podržava izbor svog brata, pokušao je da da diplomatski odgovor: "Svog brata podržavam u svemu što radi. Prava ljubav ne broji godine".

Zanimljivo je da su se prošle nedelje na imanju u Lisoviću Zorica Marković i Divna posvađale upravo zbog priče o njenom dečku.
Divna je pitala: "Šta ti meni nameštaš neku priču u novinama da mi je frajer musliman?", na šta je Zorica odgovorila: "Ja ti nameštam. Da li si rekla danas?", a Divna je na to rekla: "Nešto slično. Odmah si povezala s muslimanima".

Autor: M.P.
Izvor: Kurir
Foto: Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>