Style

Ljubav

Kim Kardašijan samouvereno pokazala seksi obline nakon porođaja (Foto)

Planetarno popularna rijaliti zvezda Kim Kardašijan postala je mama male Nort Vest u junu, a sve od tada skrivala se od objektiva kamere i očiju javnosti. Međutim, slavna starleta vratila se u punom sjaju i pokazala novu liniju.

Kim Kardašijan samouvereno pokazala seksi obline nakon porođaja (Foto)



Premda je pre nekoliko dana prvi put izašla u javnost, na večeru sa Kanje Vestom, Kim se nije usudila da obuče nešto što će istaknuti njene obline. Ipak, ovaj je put bila odrešitija. Maslinasto zeleni kombinezon i visoke potpetice učinili su da Kim zablista pa je samouvereno pokazala svoje raskošno poprsje, ali i nezaobilaznu, slavnu pozadinu.


Foto: zimbio.com

Trud i vežbanje su se izgleda konačno isplatili, jer je 32-godišnja Kim u samo nekoliko meseci uspela da dotera liniju i skine kilograme koje je dobila u trudnoći.

Kim Kardašijan: Nedostaje mi stari život, šoping i pažnja
Osim što je pokazala sjajan izgled Kim je odmah prionula na posao, pa je sa sestrom Kortni, njenim dečkom Skotom i drugaricom radila na snimanju novih epizoda svog rijalitija "U korak sa Kardašijanima" (Keeping Up With Kardashians) koji će navodno biti završen 2015. godine.

Nama ostaje samo da zaključimo da se Kim Kardašijan vratila na velika vrata! Pogledajte fotogaleriju.



Autor: B.B.
Foto: zimbio.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>