Region

Svet

S.A.R.S. i Svi na pod u trci za najbolji regionalni MTV bend

Bendovi "S.A.R.S." i "Svi na pod!" su srpski kandidati za nagradu MTV Best Adria Act na ovogodišnjoj dodeli evropskih MTV nagrada (EMA - Europe Music Awards), koja se održava 11. novembra u Amsterdamu.

S.A.R.S. i Svi na pod u trci za najbolji regionalni MTV bend



Osim njih, iz regiona su izabrani još Frenkie iz BIH, Filip Dizdar iz Hrvatske i Katja Šulc iz Slovenije.

Naši izvođači su veoma zadovoljni što su ušli u konkurenciju za ovu prestižnu nagaradu, a sastav S.A.R.S. je nominovan po drugi put.

"Drago nam je da smo opet nominovani za MTV nagradu i nadamo se da ćemo da pobedimo. Ova nominacija je samo potvrda onoga što vidimo na našim koncertima širom regije, a to je da priča S.A.R.S. raste iz dana u dan. Pozvao bih sve naše fanove da glasaju za nas i da nam omoguće da odemo u Amsterdam", poručuje Žarko Kovačević Žare, pevač sastava S.A.R.S.

U sličnom raspoloženju je bila i Bojana Vunuturišević, vokal sve aktivnijeg domaćeg sastava "Svi na pod!".

"MTV nominacija za najbolji regionalni bend nam mnogo znači. U trenutku kada je naš drugi album "Mladost" u poslednjoj, završnoj fazi, ova nominacija je došla kao šlag na tortu, jagodica-bobica. Region je nešto čemu stremimo. Regionalna publika je ta kojoj se obraćamo. Odatle krećemo dalje, u nepoznate predele. Posle ovoga ništa više neće biti isto", smatra Bojana.

Glasanje za Best Adria Act počinje da se obavlja na adresi www.mtvema.com i trajaće sve do 24. oktobra u ponoć, kada će se znati pobednik, pobednica ili pobednici.

"Imamo impozantnu bazu od oko 80.000 ljudi na Fejsbuku. Planiramo da bombardujemo pozivima sve žive, hoćemo u Amsterdam!", poručuje Žarko.

Frenkie, BIH
"Prošlo je skoro godinu dana od kako je izašao moj zadnji album "Troyanac" tako da mi ova nominacija dolazi kao šlag na kraju. Želim da se zahvalim svima i da pozovem fanove da nam daju glas."

Filip Dizdar, Hrvatska
"Nominacija me je razveselila jer jako verujem u muziku koju pravim i drago mi što imam podršku. Pozivam sve ljude koji prate moj rad, a i ostale koji će možda tek početi, da mi daju svoj glas."

Katja Šulc, Slovenija
"Nominacija je veliko iznenađenje koje se dogodilo upravo pred moje putovanje preko okeana. Glasove ćemo skupljati iz daleka, putem weba, zato glasajte i hvala na svima na podršci naše muzike!"

Autor: B.B.
Izvor: 24 sata
Foto: M.Perić

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>