Region

Svet

Toni Cetinski se ne odvaja od nove ljubavi: Ja sam neizlečivi romantik! (Foto)

Toni Cetinski je opet pronašao sreću i to više ne skriva. Do sada je svoj ljubavni život uvek potajno čuvao od javnosti, ali od svoje svoje nove izabranice Dubravke Dujak se ne odvaja.

Toni Cetinski se ne odvaja od nove ljubavi: Ja sam neizlečivi romantik! (Foto)



Hrvatski pop pevač se s novom ljubavi pojavljuje na društevnim događanjima, a atraktivna Dubravka uvek plijeni pažnju fotografa. Nedavno su se pojavili zajedno i na otvaranju jednog luksuznog hotela, a Dubravka je svog Tonija pratila i na koncertima tokom letnje turneje. Zajedno su proveli i letnji odmor.

"Uživamo i sretan sam. Ja sam jednostavno neizlečivi romantik", rekao je Toni za inMagazin.


Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Plava i visoka, potpuno je drugačiji tip od Tonijevih ostalih bivših partnerki. Pre nje, bio je u vezi sa 38-godišnjom menadžerkom Sandrom Mulvaj koja živi u Rijeci. No ta veza očigledno nije dugo potrajala. Ipak, Sandra je izgledom ličila na Tonijeve bivše supruge; Antonelu Butigan s kojom ima sina, te  Ivanu Nobilo s kojom je dobio ćerku - lako je primetiti da je Dubravka fizički drugačija od njegovih ostalih bivših devojaka.

Nova ljubav i nedavan gubitak kilograma dobro je delovao i na Tonija, pa je sada vidno opušteniji i srećniji. Kako je Dubravka voditeljka fitness & wellness centra, nema sumnje da je dobro delovala na slavnog pevača. Promena je dobra, samo joj se treba prepustiti.


Foto: PR

Autor: B.B.
Izvor: dnevnik.hr
Foto naslovna: story.hr

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>