Region

Svet

Milena Ćeranić se preselila kod Vladimira Dašića!?

Iako je njen dečko dobio dete sa drugom ženom, Milena Ćeranić još uvek uspeva da održi vezu sa košarkašem Vladimirom Dašićem.

Milena Ćeranić se preselila kod Vladimira Dašića!?



Jedan izvor blizak pevačici govori kako sese njih dvoje preselili u Podgoricu,gde su zajedno iznajlžmili stan i da ona dolazi u Srbiju tek povremeno zbog porodice i nastupa.

"Kažu da ne uspeva lep i pametan, već uporan, i Milena je upravo takva, ona je uspela da se izbori za svoju ljubav. Ona i Vlada već par meseci žive u Podgorici, gde su iznajmili stan. Leto je provela malo na Crnogorskom primorju, ali bez partnera, jer je on imao obaveze. U Srbiju dolazi samo kada ima zakazan nastup, celo leto je bila na relaciji Podgorica-Budva-Beograd."

"Na sve je bila spremna zbog Vladimira, a najveći dokaz koliko joj je stalo do njega je baš njeno preseljenje u Crnu Goru. Inače, on više nije sa Marijom, u kontaktu su samo zbog deteta i viđaju se isključivo zbog devojčice. Vladimir i Milena se ludo vole i svi smo znali da će opstati i uspeti da se izbore za svoju ljubav", priča nam izvor blizak Ćeranićevoj.

Izgleda kao da se upornost Ćeraničeve isplatio i da uspeva da svoju vezu stabilizuje i ponovo oživi.

Autor: A.Đ
Izvor: Alo
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>