Region

Svet

Aleksandra Gudelj: Lako podnosim trudnoću!

Lepa voditeljka igre na sreću "Loto", koja se emituje na Prvoj televiziji, Aleksandra Gudelj, koja je u petom mesecu trudnoće, veoma je srećna što će se ponovo ostvariti u ulozi majke.

Aleksandra Gudelj: Lako podnosim trudnoću!



Posle odmora koji je trajao mesec dana, kada je sa porodicom boravila u Turskoj, Hrvatskoj i Crnoj Gori, zgodna Beograđanka s nestrpljenjem očekuje dan kada će otići na pregled ultrazvukom koji će pokazati kog je pola beba.

Prinovi su se takođe obradovali njen suprug Veljko, kao i njihov dvogodišnji mališan Milijan. Aleksandra, koja je nedavno proslavila dvadeset deveti rođendan i obeležila treću godišnjicu braka sa svojim bračnim partnerom, Beograđaninom Veljkom Gudeljom, ističe da je aktivna trudnica i da joj trudnoća ne pada teško.

"Veoma sam aktivna, nemam mučnine, normalno funkcionišem. I dalje radim, biću na poslu sve dok budem mogla i dok saradnicima u emisiji "Loto" ne bude smetao moj trudnički stomak", šaljivo kaže u razgovoru za magazin "Hello" uvek lepo raspoložena Aleksandra, voditeljka sa diplomom Ekonomskog fakulteta. Ona ističe da joj nije važno kog će pola biti beba koju će, prema predviđanjima lekara, dobiti u decembru.

Vest o prinovi u porodici posebno je obradovala sina Miljana, koji s nestrpljenjem očekuje da sazna da li će dobiti brata ili sestru. Voditeljka, koja je pre tri godine imala dva venčanja, prvo egzotično na Mauricijusu, a potom i crkveno u Srbiji, u trudnoći se ugojila samo jedan kilogram iako joj se trudnički stomak već nazire.

"Ne znam šta se desilo pošto nisam pazila na ishranu, a do sada sam se ugojila samo jedan kilogram", kroz osmeh kaže nekadašnja voditeljka emisije "Ludi kamen", šarmantna Aleksandra, koja uživa u skladnoj bračnoj zajednici sa Veljkom, za koga je od prvog dana upoznavanja znala da je čovek njenog života.

"Ljudi se prepoznaju i spoje se tako da funkcionišu kao jedna duša. Veljko i ja smo uigran tim, interesuju nas iste stvari. Sve volimo da radimo zajedno, to je tajna našeg dobrog braka", rekla je o svom suprugu Aleksandra.

Autor: B.B.
Izvor: Hello
Foto: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>