Region

Svet

Nata opet kvari sve

Otkazivanje porodičnog letovanja samo je još jedan dokaz dvogodišnje krize koja i dalje traje u braku Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića.

Nata opet kvari sve



Poznati par kao i prethodnih godina i ovo leto trebao je da provede na prelepom grčkom ostrvu Mikonos. Pevačica bi se sunčala po ceo dan, dok bi njen "delfin" plivao sa ćerkicom i učio je da pliva. Ali od porodične idile ni ovog leta nema ništa, samo glupi izgovori u koje niko neće poverovati. Do pre neki dan novosadska barbika hvalila se da će početkom avgusta sa svojim mužem Danilom i ćerkom Hanom, otputovati na Mikonos i tamo provesti desetak dana. Međutim popularnij blondini naprasno su iskrsele neke obaveze pa je porodični užitak morala da odloži za neki drugi put.

"Kriza u Natašinom braku traje već dugo, otkazivanje odmara samo je posledica nesuglasica između Nate i Dače," reako je izvor blizak paru.

Pevačica se mužu pravdala da ima puno poslovnih obaveza zbog kojih odmor nije izvodljiv. A nedavno pojavljivanje ovog para na svadbi Filipa Filipovića samo je pokušaj stvaranja lepše slike u javnosti. 

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>