Region

Svet

Ekskluzivno! Svet Plus na koncertu Željka Vasića u Pirotu! (Foto)

Željko Vasić večeras svoje hitove izvodi pred publikom koja broji više od 3.500 ljudi, na prepunom Kupalištu u Pirotu, a njegov koncert kao i svi prethodni ostavlja neverovatan utisak na sve prisutne.

Ekskluzivno! Svet Plus na koncertu Željka Vasića u Pirotu! (Foto)



Željkov izlazak pred publiku dočekale su ovacije i vriska publike koja je jedva čekala prve taktove i trenutak kada će Željko da zapeva i time učini da ovo bude veče za pamćenje.  Kao i sve prethodne koncerte, Željko Vasić je i ovaj započeo pesmom "Voli me i ne voli me", a za njom su se ređali brojni hitovi uz koje su prisutni veselo đuskali i pevali ih sa njim u glas.



Na repertoaru Željka Vasića, najposećenijeg pop pevača ove godine, našle su se i pesme sa maxi singla "Letnji intermezzo", kao i prošlogodišnji hitovi koji su "aktivirali" publiku.

Posetioci su već na samom početku uplovili u sjajnu atmosferu koju Željko i te kako ume da napravi, a koja je trajala tokom celog koncerta. Pored Željka zapevala je i Edita Aradinović, koja često gostuje na Željkovim nastupima, a sada joj se ukazala prilika i da bude gošća na njegovom koncertu.



Na krcatom kupalištu u Pirotu bilo je preko 3.500 ljudi koji su željno iščekivali 2. avgust i nastup Željka Vasića u njihovom gradu, a pevač ni ovog puta nije izneverio vernu publiku i poklonio im je jedno fantastično veče puno provoda i dobre zabave, ali i dobre muzike.



Autor: M.P.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>