Svet

Region

Kori Montit zvezda serije Glee pronađen mrtav u hotelskoj sobi

Glumac Kori Montit koji se proslavio ulogom u seriji "Gli" pronađen je mrtav u jednom hotelu u Vankuveru.

Kori Montit zvezda serije Glee pronađen mrtav u hotelskoj sobi



31-godišnji glumac koji je igrao Fina Hadsona u seriji "Gli" (Glee) propustio je da se na vreme odjavi iz hotela u subotu, a osoblje hotela pronašlo ga je mrtvog u sobi.

Policija kaže da uzrok smrti nije bio odmah vidljiv, a obdukciju su najavili za ponedeljak, kada će biti poznato od čega je glumac preminuo.
Navodno je u Korijevoj sobi u petak uveče bilo nekoliko ljudi, ispričao je šef policije Dag LePard novinarima i dodao kako se na snimcima video nadzora može videti da se 6. jula glumac vratio u sobu potpuno sam u ranim jutarnjim časovima.

Adam Šankmen, koji je režirao epizode za sve tri sezone kaže da je razgovarao sa Montitom u subotu ujutru, kada je glumac rekao da želi da otputuje u Kaliforniju.

Mnoge poznate ličnosti šokirane su ovim događajem, a svoje emocije podelili su putem društvenih mreža. Tako je Dot-Mari Džons napisao: "Nemam reči. Moje srce je slomljeno. Kori nije bio samo čudo od prijatelja već jedan neverovatan čovek kojeg ću zauvek čuvati u srcu. Bio je blagoslov raditi sa njim i voleti ga ovoliko. Moje srce je uz njegovu porodicu kao i celu familiju serije "Glee". Volim vas sve".

Autor: M.P.
Foto: cultureblaze.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>