Region

Svet

Ko je bio i kako je umro muž Goge Sekulić? (Foto)

Za ime Igora Ramovića, koji je sinoć preminuo, u srpskoj javnosti se prvi put čulo u februaru ove godine, kada je "predstavljen" kao novi dečko pevačice Goge Sekulić. Međutim, Ramović je deo džet-seta bio i pre nego što je mlada pevačica ušla u njegov život.

 Ko je bio i kako je umro muž Goge Sekulić? (Foto)



Preminuo suprug Goge Sekulić!
Naime, kako je na početku njegove veze sa Gogom pisao dnevni list "Kurir", Ramović je skoro dve decenije živeo u Londonu, gde je bio vlasnik nekoliko noćnih klubova. Navodno, zbog toga je veoma često bio u društvu Naomi Kembel, Gaja Ričija, princa Vilijama i Paris Hilton. Jedan od njegovih poslovnih partnera bio je i biznismen Erik Princ, sa kojim je Ramović sarađivao u poslovima prodaje naftnih derivata.


Foto: Facebook

Tokom života u Londonu, Ramović (39) je bio u braku, iz kog ima jednu ćerku. Nakon razvoda, Igor je upoznao devojku, koja se prema navodima nekih medija zove Kim, sa kojom ima sina Sebastijana. Deca žive sa majkama u prestonici Velike Britanije, ali ih je otac redovno posećivao, a ona su često dolazila i u Beograd.

U razgovoru za dnevni list "Alo" Goga je rekla da zna za Ramovićevu decu i da joj ona ne smetaju: "Naravno da znam za njegovu decu i upoznala sam ih. I mi planiramo porodicu".

Pre desetak godina Ramović je bio blizak prijatelj sina Miroslava Miškovića Marka, koji je u to vreme živeo u Londonu, gde je krenuo i kada je pre nekoliko meseci vraćen sa beogradskog aerodroma, a ubrzo i uhapšen. Iz prijateljstva je nastalo kumstvo, koje je rezultiralo time da je iste godine Mišković krstio Ramovića. Međutim, prema navodima dnevnog lista "Kurir", njih dvojica već godinama nisu u kontaktu.


Foto: Telegraf/Marko Todorović

Goga Sekulić sudbonosno da izgovorila u Hajatu! (Foto)
Inače Ramović se aktivno bavio bodibildingom. Informacija o vezi pevačice i biznismena u javnosti se pojavila početkom godine, ali je svakako veći šok izazvalo njihovo pomalo ubrzano venčanje. Goga i Igor venčali su se u hotelu "Hajat" 12. maja, a kao "nesuđena" kuma pominjana je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Međutim, ono što je Goga Sekulić prećutala, pokušavajući da bude jaka, jeste da je Ramović saznao da boluje od teške bolesti. Usledilo je lečenje kod najboljeg radiologa u Nemačkoj, koje, nažalost, nije pomoglo.

Ramoviću je pozlilo i pre samo nekoliko nedelja utvrđeno je da boluje od karcinoma. Iako je sve učinjeno ne bi li se izlečio bolest je ipak bila jača od njega i oduzela mu život u 39. godini.


Foto: Dejan Miličević

"Goga je znala sve vreme, borila se zajedno sa njim, a uporedo je gostovala po emisijama i trudila se da glumi sreću. Bio je duša od čoveka i svi koji su ga poznavali su ga obožavali. Imao je najboljeg radiologa, ali, nažalost, nije uspeo", kaže blizak prijatelj bračnog para.

Igor Ramović je umro u Nemačkoj, posle dva meseca braka sa Gogom Sekulić, uz koju je proveo poslednje sate života.

Autor: M.P.
Izvor/Foto: Telegraf

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>