Region

Svet

Farma 5: Učesnici već otkriveni! Saznajte ko su svi novi farmeri! (Foto)

Učesnici Farme 5 već su otkriveni i biće ih ukupno 25. Novi farmeri od septembra će se useliti na imanje u Lisovićima, a nova sezona biće gledaocima još uzbudljivija!

Farma 5: Učesnici već otkriveni! Saznajte ko su svi novi farmeri! (Foto)



Četvrta sezona Farme iz koje je bogatiji za 50.000 evra izašao Sulejman Haljevac Memo tek je završena, a već se uveliko piše o novoj sezoni koja od septembra kreće na TV Pink.

Željko Mitrović obećava novi VIP šou: Farma 5 biće najmoćnija!
Naime, Željko Mitrović je najavio da će novi serijal "Farma 5" biti još bolji od prethodnog, iako je "Farma 4" oborila sve rekorde!

Ono o čemu se poslednjih nekoliko dana sve više spekuliše su učesnici budućeg serijala, a ukoliko je verovati onome što stoji na Wikipediji, na kojoj su ispraćena sva dešavanja u prethodnim sezonama, kao i svi učesnici istih - na novoj Farmi biće itekako zanimljivih takmičara!

Novi farmeri, stanovnici najpopularnijeg imanja u Lisovićima navodno su: Suzana Mančić, Nada Topčagić, Nenad Knežević Knez, Milić Vukašinović, Relja Popović, Ekrem Jevrić, Igbala Jevrić, Mina Milenković, Milica Pavlović, Soraja Vučelić, Katarina Ostojić Kaja, Svetlana Koprivica, Branimir Džoni Štulić, MC Stojan, Zorica Brunclik, Nikola Žigić, Danijela Dimitrovska, Zoran Stanić, Dunja Ilić i drugi.

Nagrada petog serijala će iznositi 50.000 evra, a domaćini šoua biće kao i do sada Aleksandra Jeftanović i Ognjen Amidžić.





Autor: B.B.
Foto: Screenshot/Wikipedia, Facebook

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>