Region

Svet

Nataša Bekvalac preživela traumu leteći iz Crne Gore!

Nataša Bekvalac je prošle subote preživela pravu dramu u avionu! I to pri povratku iz Crne Gore za Srbiju. Kad je sela u propelerac „Montenegro erlajnza“ u Tivtu, ništa nije pokazivalo da će u toku leta biti bilo kakvih problema.

Nataša Bekvalac  preživela traumu leteći iz Crne Gore!



Međutim, kad je trebalo da sleti na aerodrom „Nikola Tesla“, u Beogradu je besnelo nevreme. Avion je nad srpskom prestonicom kružio 45 minuta. Putnici su postali prilično nervozni i uplašeni. “Nataši uopšte nije bili svejedno. U jednom trenutku smo upali u pravu oluju. Munje su sevale oko nas. Prebledela je i videlo se da joj nije dobro, ali trudila se da to sakrije. Počela je da se preznojava...

A onda su piloti usmerili avion ka Podgorici. Tamo smo sleteli bez problema”, ispričao je jedan od saputnika za “Kurir”. Ali, tu nije bio kraj. Kad su se točkovi letelice čvrsto prilepili za pistu i kad se osetila sigurnom, pevačica je najednom promenila raspoloženje. Više nije bila preplašena, već ljuta!“Nismo izlazili iz aviona. U Podgorici smo čekali na ponovno poletanje opet nekih 45 minuta.

Nataša se ponašala krajnje bezobrazno prema posadi aviona, kao da su oni krivi. U jednom trenutku je baš povisila ton na stjuardesu, ali je primetila da je ostali putnici gledaju ispod oka, pa se ubrzo smirila”, navodi neimenovani izvor. Da li Nataša ima strah od letenja ili je negde kasnila pa je tako histerično reagovala? “Mogu vam samo reći da je bilo strašno!”, kazala je Bekvalac.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>