Svet

Region

Bane Trifunović: Slavlje uz tamburaše

Povodom zadnje klape filma "Crna Zorica“, sinoć je u restoranu "Pahuljica“ organizovan koktel na kojem su se družili sa svojim prijateljima glavni glumci, Branislav Bane Trifunović i Ljuma Penov, i rediteljski dvojac Radoslav Pavković i Grkinja Hristina Hadžiharalambus, kao i mnogi drugi. Deo glumačke ekipe je uživao uz zvuke tamburice. Šarmantna glumica Ljuma Penov i glumac Bane Trifunović bili su zvezde večeri.

Bane Trifunović: Slavlje uz tamburaše



 "Ja glumim Zoricu, glavnu junakinju. To je devojka nad kojom visi nesvakidašnja kletva, svako ko se u nju zaljubi nastrada, odnosno tada kletva deluje. Ovaj film je ustvari komedija sa elementima bajke i radnja je smeštena u Istočnu Srbiju, u kojoj i dalje vladaju praznoverje i predrasude. Ona traga za izlečenjem da bi se ostvarila u ljubavi i spremna je na sve. Naravno, tu se pojavljuje Mane,koga igra moj kolega Bane, uobraženi policajac koji ne veruje u kletve, ali ni sam nije svestan u šta se upušta.

Glumačka ekipa je zaista divna i ja sam uživala radeći sa sjajnim rediteljima i svojim kolegama, od kojih sam naučila puno dobrih stvari", rekla je glavna junakinja ove interesantne komedije. Pored pomenutih glumaca u filmu igraju i Mirjana Karanović, Zoran Cvijanović, Miša Janketić, Nikola Pejaković i drugi. A scenario potpisuje i Goran Mojsin. Slavlje i druženje uz živu muziku je trajalo satima.

izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>