Region

Svet

Farma 2013: Ekrem video Seksi Sandru i Gocu Božinovsku gole?!

Tokom razgovora sa ostalim farmerima Ekrem je odlučio da se pohvali kako je tokom rijalitija video gole čak tri takmičarke, Gocu Božinovsku, Seksi Sandru i Staniju.

Farma 2013: Ekrem video Seksi Sandru i Gocu Božinovsku gole?!



Ekrem je priču počeo komentarišući kako su sve "cimerke" lepe i zgodne i da nije Igbale sa svakom od njih bi rado "pravio šou". Posebno su mu se dopale Stanija, Sandra i Goca jer je njih video gole.

" Ja sam video tri farmerke skroz gole! I sve tri su mnogo lepe gole, a video sam ih slučajno. Video sam Gocu Božinovsku, ona krenula da se kupa i ja nisam znao da je unutra, pa sam krenuo da pušim i upao sam joj, ali nakratko sam je video. Dobra je ženska. Video sam i Seksi Sandru, ona isto išla da se kupa i ja prolazio pored kupatila, ona baš tada otvorila vrata i vrisnula kad me videla, a ja se smejao. Treća je Stanija, i nju sam video, baš lepo izgleda gola", ispričao je Ekrem.

"Nisam je nešto puno gledao, odmah je zatvorila vrata. Sve tri su zgodne ženske, a Goca za svoje godine ima super telo, ja sam je video skroz. Ja ne znam kako do sada nijednu niste videli golu. Možda su Sandra i Stanija namerno otvorile vrata zbog šoua, ne znam", dodao je on, a zatim ga je Sha upitao da li je srećan što ih je video bez odeće.

"Pa, lepo mi je bilo. Dobre su ženske", zaključio je Ekrem, a prisutna Goca Božinovska je na to rekla da ne zna da li da se smeje ili plače od muke.

Autor: I.M.
Foto: Printscreen TV Pink

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>