Svet

Region

Vahide Gordum - nova Hurem: Pobedila sam rak, mi žene smo jače od svega!

Glumica Vahide Gordum koja je zamenila popularnu Merjem Uzerli u seriji "Sulejman Veličanstveni" postaje sve popularnija u Turskoj, ali i širom sveta.

Vahide Gordum - nova Hurem: Pobedila sam rak, mi žene smo jače od svega!



Svi koji su pratili seriju "Sulejman Veličanstveni" verovatno su pratili i novinske tekstove o odlasku Merjem Uzerli i novoj glumici koja će se oprobati kao Hurem, koja je prema rečima gledalaca "srce i duše" ove serije. Posle početnog razočarenja usledilo je pomirenje sa vešću da Merjem Uzerli više nećemo gledati u ovoj ulozi, a onda su počele da isplivavaju razne informacije o novoj glumici.

Sulejman Veličanstveni: Gledaoci nezadovoljni novom Hurem! (Foto)
Vahide je prebrodila negativne komentare, budući da gledaocima nikako ne odgovara što Hurem glumi baš ona, 48-godišnja glumica, a ne samo što je promenjena glumica, već je promenjen i scenario serije. Kako je Vahide dosta starija od Merjem Uzerli, dosadašnje Hurem, bilo je potrebno i promeniti period odigravanja događaja u seriji.

Vahide Gordum je iskusna glumica, pored filmskog ima i veliko pozorišno iskustvo, a pored poslovnog može se reći da je veliko iskustvo stekla i tokom života. Vahide je pobedila u borbi protiv raka dojke koji joj je pre dve godine dijagnostikovan, a kako bi skrenula pažnju ostalim ženama na to da je moguće pobediti rak, nije želela da nosi perike kako bi sakrila da joj je kosa opala od hemoterapije.

"Pre dve godine teško sam se razbolela i šest meseci sam provela na hemoterapijama i zračenju. Bilo mi je teško kada sam izgubila kosu ali nisam nosila periku. Moja ćelava glava bila je poruka drugim ženama da smo jače od svega", kaže Vahide.

Posle konstatacije lekara da se rak povukao je na audiciji dobila ulogu Hurem, a posle saznanja da će zameniti Merjem Uzerli rekla je da se oseća počašćeno.

Autor: M.P.
Foto: gazetepress.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>