Region

Svet

Seksi: Seka Aleksić u donjem vešu posle treninga! (Foto)

Seka Aleksić svoju liniju ne prepušta slučaju već vredno trenira i radi na svom telu kako bi dostigla savršenstvo koje nam je i ovaj put pokazala.

Seksi: Seka Aleksić u donjem vešu posle treninga! (Foto)



Iza nje je letovanje koje je provela na Kipru sa svojim suprugom Veljkom. Iako je na Kipar otišla kako bi se odmorila Seka je ipak trenirala sa Veljkom i ličnim trenerom, a nastavila je i po povratku u Beograd.

Seka Aleksić na Danu Štrumpfova u Beogradu (Foto)
Dani odmora završeni su još u subotu, kada je Seka po povratku sa Kipra bila na manifestaciji održanoj u Beogradu povodom Svetskog dana Štrumpfova.

Ipak, poslovne obaveze nisu jedino što ispunjava njeno vreme. Ona svakog dana vredno vežba, a rezultati su vidljivi na svakoj fotografiji koju objavi, pa je tako i ovog puta pokazala na koji način uspeva da nas redovno impresionira sve boljom linijom.


"Šest meseci intenzivnog treniranja", napisala je Seka na Tviteru uz objavljenu fotografiju njenih nogu i zadnjice iz profila. Ova fotografija dokaz je da se pola godine intenzivnog vežbanja isplatilo na najbolji mogući način.


Ipak, Seka je najlepše počastila svoje fanove fotografijom po završetku treninga koja muškom rodu može lako pomutiti pamet. Na njoj se najbolje može videti šta je Seka sve postigla za samo šest meseci, budući da je u grudnjaku i gaćicama.


Iako je poznato da savršen čovek ne postoji, sa zadovoljstvom konstatujemo da se Seka Aleksić sve više bliži gornjoj granici savršenstva.

Autor: M.P.
Foto: Twitter

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>