Region

Svet

Farma 2013: Filip i Tarot govore o Jovaninom opijanju! (Video)

Budući da su po kazni nominovani, Filip i Tarot se nalaze zajedno u izolaciji te su poveli otvoren razgovor tokom kog su se dotakli i Jovanine loše navike.

Farma 2013: Filip i Tarot govore o Jovaninom opijanju! (Video)



Njih dvojica su pričali o dodeli štapića, a onda je Filip pomenuo kako mu nije bio jasan Jovanin govor. Tarot je onda rekao kako je primetio razlog Jovaninog zaplitanja jezikom.

"Rekla mi je čućeš moj govor kada ustanem a ja je ništa nisam razumeo šta je htela da kaže. Ma ja je gledam ona u ovu šolju od dva decilitara sipa rakiju, ustane ujutru naduvena. Ekrem je mala beba za nju nego vi ne znate. Nego glupo mi da sad pričam. Naduvena, polupana, razumeš", rekao je Tarot.

"Ja sam rekao Danijelu mnogo je ružno da ti povraća posle žurke i pada u nesvest, nemoj to da dozvoljavaš devojci i rekao je znam, znam neću. I onda je tako tri puta padala u nesvest i onda je on opametio malo. Znam zašto je to tako", nadovezao se Filip.

"Ma Saška je krila sve vreme samo je povuče i stavi u krevet", rekao je Tarot.

"Ali kako god, zašto se tako opija? Napija se pa pada u nesvest, tri žurke je nosili Goca i ne znam ko još, ove žene na ramenima. Pala ovde iza kuće", mahnuo je rukom Filip, a potom se ogradio rekavši kako nema ništa protiv nje, samo takve navike. Pogledajte ceo razgovor dvojice nominovanih.



Autor: I.M.
Foto: Printscreen Youtube

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>