Ljubav

Style

Zbog čega se muškarci brzo ohlade?

Lepe reči i romantični trenuci odavno su prošlost, a prvobitna zainteresovanost toliko je izbledela da se skoro ni ne sećate kako je bilo nekad.

Zbog čega se muškarci brzo ohlade?



Muškarci često veoma brzo gube interesovanje, a ovo su neki od razloga zbog kojih je možda digao ruke od vas.

Nikada mu se niste ni sviđali

Možda je teško prihvatiti, ali mnogi muškarci jednostavno glume interesovanje dok ne dobiju to što žele. Ženama se muškarac uvek sviđa mnogo više ako odluče da budu s njim, a muškarci će dati šansu čak i ako nemaju ozbiljne planove sa ženom. Nakon nekog vremena, sasvim je moguće da se jednostavno predomisli i shvati da ipak nećete funkcionisati.

Sviđa mu se druga

Možda ju je tek upoznao i shvatio da među njima postoji hemija, možda se radi o staroj prijateljici koja je napokon raskinula s dečkom… U svakom slučaju, muškarci vrlo često pronalaze nove avanture koje im se čine mnogo zanimljivijim od njihove trenutne devojke. Oni pravi neće reagovati na svaku priliku, ali ima i onih koji neće moći da se odupru.

Uplašio se

Muškarci se vrlo lako preplaše prebrze veze, a žene vrlo često o ovome ne vode računa. On je možda hteo da krene polako, a vi ste ga već upoznali sa celom familijom. Preveliki pritisak može ga oterati čak i ako mu se jako sviđate, pa pazite koliko ga brzo uključujete u porodične aktivnosti.

Ne sviđate se njegovim prijateljima

Nije retkost da prijatelji utiču na veze. Ako im niste "legli", i čini im se da niste dovoljno dobri za njega, lako je moguće da će mu suptilno reći da im baš i niste dragi. Ako dovoljno dugo i jako pritiskaju, vaš dečko bi mogao da poklekne, pogotovo ako ni sam nije siguran šta želi.

Autor: B.B.
Izvor: Index.hr
Foto: celewood.com

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

lifestyle

Povezane vesti:


>