Ljubav

Style

Većina muškaraca kaže da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život!

To je uvek neko poznato lice... Većina muškaraca kaže da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život, a kakve žene biraju za to pogledajte u nastavku teksta. 

Većina muškaraca kaže da je afera bila pokušaj da začine svoj ljubavni život! Svet Plus





Varalice izgleda ne žele ništa prepuštati slučaju, pa čak ni svoje avanture! Prema istraživanju sajta za upoznavanje Ešli Medison, muškarci su pravi majstori u odabiru svoje "drugačije polovine". 

Umesto da se oslanjaju na splet okolnosti, 27 posto ispitanika priznaje da bi, ako već nisu srećni u vezi, radije pokušali zavesti koleginicu sa posla. Tako se otkriva da su ovi 'igrači' unapred razmišljali o svom tajnom planu.

Iako se "druga žena" često opisuje kao misteriozna zavodnica, istina je da je često neko koga već poznajete. Možda ste čuli priče o njoj, ali nikada niste pomislili da bi mogla biti ljubavnica vaše druge polovine. Da, muškarci obično biraju poznato lice za svoje avanture.

Neki bi radije upoznali nekog novog, brzinski zadovoljili svoje potrebe, ali bez dugoročnih posledica po postojeću vezu. Interesantno je da čak 99 posto muškaraca priznaje da su ili imali afere ili ozbiljno razmišljali o tome. Razlog? S**s koji će zadovoljiti njihove potrebe.



Nedeljni horoskop možete naći OVDE.






S druge strane, 39 posto žena priznaje da su varale, a 35 posto razmatralo tu opciju. Za žene, izgled igra ključnu ulogu u izboru partnera za aferu, pri čemu 43 posto kaže da je cela stvar bila isključivo fizičke prirode. Ipak, ima i onih avanturističkih 5 posto koje je privukao muškarac s kojim su mogle ostvariti i intelektualnu vezu.

Svi ovi avanturisti tvrde da su aferu započeli kako bi začinili svoj ljubavni život. Hoće li to biti začin začina ili će samo zakomplikovati stvari, ostaje da se vidi!

Godišnji horoskop OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>