Ljubav

Style

Brak nije šala, a ova tri muškarca su izuzetno teška za zajednički život!

Brak nije šala, a ova tri muškarca su izuzetno teška za zajednički život ili bar tako "govori" horoskop. Ako ste u vezi sa jednim, verovatno već znate da li astrolozi greše ili ne...

Brak nije šala, a ova tri muškarca su izuzetno teška za zajednički život! Svet Plus






Muškarci s izuzetno zahtevnim karakterom često koračaju stazama koje mogu slomiti srce i unazaditi život. Ovi "karakteristični" tipovi često se kriju iza tri horoskopska znaka:



Rak

Rakovi su kao dvostruka kovanica, s jedne strane vezani za dom, ali istovremeno razdražljivi, dosadni i skloni kritici. Druga grupa je pasivna, lenja i ravnodušna, venčavaju se iz koristi, tražeći nasledstvo ili društveni status. Čak i ako vole svoje najbliže, nikada nisu potpuno zadovoljni porodičnim životom, uvek tražeći mane ili izvor razočaranja. Verni su samo ako im se sve želje zadovolje kod kuće.
 

Ako glavobolja ne prestaje, napravite ovu mast! (RECEPT)








Škorpija


Harmoničan odnos s Škorpijom zahteva slepo praćenje njegovih nastojanja. Ovi muškarci ne podnose dominantne žene, vole pokazivati ko je "gazda" u kući, ali istovremeno vole podršku u karijeri. Iako imaju topla osećanja, često ih ne znaju izraziti. Za uspešan brak, žena pored Škorpije mora biti mudra i taktična, spremna na to da će primetiti svaki njen nedostatak.



Strelac

Strelac je široko zainteresovan za svet oko sebe, želi učestvovati u svemu, ponekad na štetu kuće i porodice. Živeti s njim nije lako zbog nestabilnih osećanja i nestrpljenja prema ograničenjima. Partnerka će morati stalno proširivati horizonte kako bi održala njegov interes i izbegla dosadu.


Nedeljni horoskop možete naći OVDE.

Mesečni horoskop za decembar OVDE.

 

Ovan, Blizanac, Devica i Strelac su znakovi kojima se otvara ljubavna priča u 2024!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>