Ljubav

Style

Horoskop: Sukob oko sitnica u 2024. godini za pojedine astro parove!

Horoskop predviđa sukobe oko sitnica u 2024. godini za pojedine astro parove! Ukoliko želite da očuvate svoju vezu ili brak moraćete da uložite dodatni napor i energiju.

Horoskop: Sukob oko sitnica u 2024. godini za pojedine astro parove! Svet Plus




Prema horoskopu za narednu godinu, probleme u romantičnim vezama verovatno će imati Devica i Ribe, Škorpija i Lav, Ovan i Škorpija i Rak i Vodolija. 



Devica i Ribe

Oni su potpuno različite ličnosti koje neće moći da nađu zajednički jezik u rešavanju svakodnevnih pitanja. Sanjive i emotivne Ribe ne mogu da žive u ozbiljnom i praktičnom svetu Device.

Oštar kontrast u životnim ciljevima stvoriće značajne probleme u vezi. Verovatnoća da će zajedno pronaći sreću izgleda mala, jer njihove unutrašnje razlike mogu dovesti do stalnih nesporazuma.




Škorpija i Lav


Zbog njihove arogantne prirode, Lavovi često traže potvrdu da su na dobrom putu. Škorpija je obično više zaokupljena poslom i ne može da zadovolji sve Lavove potrebe.


Sledeće godine par će se suočiti sa ozbiljnim problemima koji će ih izbaciti iz ravnoteže. To može dovesti do svađa, pa čak i do raskida.

 

Probajte punjene paprike po receptu Aleksandre Prijović!








Ovan i Škorpija

Ova dva znaka su poznata po svom vatrenom temperamentu i impulsivnoj prirodi. Sledeće godine, i Ovan i Škorpija će verovatno ostati na svom mestu i neće želeti da prave ustupke.

To će dovesti do pogoršanja odnosa i nestanka harmonije između njih. Umesto da traže zajednički jezik, oba znaka će verovatno žestoko braniti svoje pozicije.



Rak i Vodolija


Mirno, rezervisano ponašanje Vodolije može biti u suprotnosti sa Rakovom željom za emocionalnom intimnošću i sigurnošću. Par predstavlja složenu interakciju suprotstavljenih ličnosti.

Dok je Vodolija poznata po svojoj želji da se oslobodi tradicionalnih veza, Rak žudi za dubokom emocionalnom vezom. Ova razlika u viziji romantičnih odnosa biće izvor napetosti.
 

Svečana praznična pogača! (RECEPT)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/luftika

Povezane vesti:


>