Region

Svet

Seka Aleksić po završetku sinhronizacije Štrumpfova: Ovo je za mene divno iskustvo! (Foto)

Sinhronizacija novog nastavka popularnih animiranih junaka "Štrumpfovi" konačno je završena. Seka Aleksić pozajmila je glas Štrumpfeti Vexy, a Dragan Vujić Vujke Gargamelu.

Seka Aleksić po završetku sinhronizacije Štrumpfova: Ovo je za mene divno iskustvo! (Foto)



Kraljica i Vujke su se po završetku snimanja malo našalili u studiju, a Seka, baš kao i mnoge njene koleginice, svetske zvezde koje su učestvovale u ovom igrano-filmskom nastavku, nije krila oduševljenje novom ulogom.



"Ovo je za mene divno iskustvo. Pored toga što sam fan Štrumpfova, zaista sam bila prijatno iznenađena kada su mi iz PR tima saopštili da bi producenti voleli da baš ja pozajmim svoj glas za ovaj film. Obzirom da znamo ko je sve od svetskih zvezda pozajmio svoj glas, zaista mi imponuje što sam deo ovog projekta!", izjavila je Seka.



Seka Aleksić kao zločesta Štrumpfeta Veksi! (Video)
"Prvo sam snimila mali delić filma i moj glas je poslat čelnicima koji su odlučili da li je on ispunio njihova očekivanja ili ne. Brzo smo dobili potvrdan odgovor i za 2 dana sam sve snimila. Vujke je, obzirom da je producent, vrlo kratko i jednostavno objasnio šta se od Vexy očekuje i ja sam sledila njegova uputstva i savete! On je divan u onome što radi i, verovali ili ne, u rekordnom terminu smo sve završili. Iznenađen je bio koliko sam talentovana za glumu! Uputio mi je komplimente, koji mi kao umetniku mnogo znače. Ovo je tek početak jedne divne saradnje! Nestrpljivo čekam 28. juli i premijeru ovog divnog filma!", uzbuđeno je otkrila Seka, a sigurni smo da svi s nestrpljenjem očekujete film na bioskopskom platnu.



Otkrivamo vam delić atmosfere iz studija, a sudeći po izrazima lica na fotografijama, Seka i Vujke su se odlično zabavljali kao Štrumpfovi.





Autor: B.B.
Foto: Svet Plus

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>