Region

Svet

Nives Celzijus: Ronaldo nam je pričao u snu

Hrvatska starleta Nives Celzijus i ove godine odmara u Španiji na Ibici. Nives je na odmor otišla u društvu svoje kume Nataše Kos, a kako dve dame navode, na stenama u blizini jednog restorana ih je začarala španska proročica.

Nives Celzijus: Ronaldo nam je pričao u snu



"Ispijale smo Royal koktel na stenama u blizini restorana na Ibizi koji pruža najlepši pogled na zalazak sunca. Nažalost, naše snažnije polovine ostale su u Hrvatskoj, pa smo i mi ostale uskraćene za romantiku na stenama. Ipak, bez obzira na manjak romantike, sjajno smo se zabavljale, pogotovo u trenutku kada nam je prišla slatka Španjolka i pitala nas jesmo li za malo proricanja budućnosti. Pogledala sam Natašu i obe smo se cinično nasmejale. `Ne, ne ne. hvala`. Previše smo zadovoljne sadašnjošću da bi se zamarale budućnošću. Obe se držimo epikurejskog mota i zaista živimo u trenutku" - izjavila je Nives.

"Ali, devojka je bila nepopustljiva. `Ne verujete da sam vidovita? Šta želite da znate?"`Odgovor je bio potpuno u Nives stilu "Želimo neki fudbalski skandal koji će šokirati evropske medije" .

"Ok, ok ok", nasmejala se i okrenula leđa promrmljavši nešto na španskom što nismo razumele. Što zbog šoka, što zbog šampanjaca u našem kraljevskom koktelu, počele smo doslovno da se valjamo od smeha po neudobnim stenama. Mlada Španjolka još se jednom okrenula prema nama i veselo nam namignula", prepričala je Nives.

"`Imala sam čudan san", rekla je Nataša. "Sanjala sam Ronalda i onu njegovu verenicu kako ipak nisu ostali zajedno jer ga je oterala svojim medijskim istupima. U snu mi je Cristiano pričao kako je ona bila idealna i samo da je istrajala na nedodirljivosti i ne popustila komentarišući njihovu vezu i najavu braka bili bi zajedno do smrti... Zar nije neobičan san?`, prokomentarisala je na kraju Nataša, koja je definitivno jedna od retkih žena neimpresioniranih Cristianom i njegovom moći i zaista je bilo neobično da ona sanja Ronalda i njegovu verenicu", navodi Nives.

"Priča o neobičnom snu podsetila me na moj san. Engleski mediji u šoku, njihov reprezentativac i idol vodio ljubav sa maloletnicom koja je ostala trudna. Ali, ovaj put nije reč o maloletnoj prostitutki već, još skandaloznije, bliskoj rođaki njegove žene. Zaista neobični snovi. Da li nas je misteriozna Španjolka začarala i učinila vidovitima ili smo samo pod utiskom neobičnog događaja sanjale gluposti, pokazaće vreme", napisala je Nives na svom blogu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>