Region

Svet

Supruga Goge Sekulić krstio u Londonu Marko Mišković

Supruga pevačice Goge Sekulić, koja je pre nekoliko dana stala pred oltar sa svojim izabranikom, krstio je 2003. godine Marko Mišković.

Supruga Goge Sekulić krstio u Londonu Marko Mišković



Navodno, Marko je tih godina živeo u Londonu i drugovao je sa Igorom Ramovićem, Goginim suprugom, pa se iz tog prijateljstva rodilo kumstvo. U jedinoj pravoslavnoj crkvi u Londonu, u prisustvu malog broja prijatelja, Marko Mišković krstio je Igora.

"Tada su se družili, ali se poslednjih nekoliko godina nisu videli. Igor se nedavno vratio iz Londona, gde je boravio dvadeset godina i gde ima privatan biznis, pa su kilometri uticali na to da se Ramović i Mišković udalje", kaže dobro obavešteni izvor.

Bez obzira na to što se nisu videli nekoliko godina, Mišković i Ramović nisu ni u kakvoj svađi, ali Marko nije prisustvovao svadbenom veselju Goge i Igora, održanom protekle nedelje u hotelu "Hajat".

Ova saznanja potvrdila je i Goga Sekulić Ramović.

"Pitala sam supruga, jer on ne želi da daje izjave za medije. Rekao mi je da su se tih godina družili i da mu je čak bio i kum, odnosno da ga je krstio, ali se poslednjih nekoliko godina nisu videli", rekla je Goga za Kurir.

Autor: B.B.
Izvor/Foto: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>