Region

Svet

Milić Vukašinović previše degutantan za Dajanu Jakšić

Strpljenje mlade pevačice Dajane Jakšić ipak ima svoje granice u šta su se uverili svi oni koji su se našli na snimanju emisije "Snaga oktana", kada je, zgrožena rečima Milića Vukašinovića napustila studio.

Milić Vukašinović previše degutantan za Dajanu Jakšić



"Dajana je gostovala sa Gocom Tržan, Vesnom Vukelić Vendi i Milićem. U početku je razgovor tekao normalno, međutim, u jednom trenutku Milić je počeo da iznosi degutantne detalje iz svoje intime, opisujući koliko puta može da doživi orgazam u roku od dva minuta i govoreći ,čak i o svojim mokraćnim kanalima. Šokirana ovakvim rečnikom, Dajana je u jednom trenutku ustala, zahvalila se na pozivu i rekla da ne može sebi da dopusti da prisustvuje ovakvim scenama. Podršku Dajaninom potezu i rečima dala je i Vendi, koja se ,takođe, pokupila i napustila studio", rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Dajana je potvrdila ove informacije, i dala obrazloženje za svoj odlazak.

"Grozote koje je Milić Vukašinović izgovorio u emisjiji, a u koje će svi gledaoci moći da se uvere kada bude emitovano, ja nisam čula ni u privatnom životu. Domaće vaspitanje me je sprečilo da prisustvujem daljem opisivanju njegovog seksualnog života. Ja sam majka, supruga i javna ličnost, te s toga ne želim da bilo ko pomisli da mogu da komuniciram na takav način, da učestvujem u sličnim razgovorima i da podržavam takav govor. Upravo iz tih razloga sam napustila emisiju", rekla nam je Dajana.

Autor: I.M.
Izvor/Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>